Domates
12 ay boyunca çalışılmaktadır.
Salatalık
12 ay boyunca çalışılmaktadır.
Acı Biber
12 ay boyunca çalışılmaktadır.
Soğan
12 ay boyunca çalışılmaktadır.
Fasulye
Mart,Nisan,Mayıs aylarında çalışılmaktadır.
Carliston Biberi
12 ay boyunca çalışılmaktadır.
Pırasa
Ocak,Şubat,Mart Ekim,Kasım,Aralık aylarında çalışılmaktadır.
Sarımsak
12 ay boyunca çalışılmaktadır.
Dere Otu
Ocak,Eylül,Ekim Kasım,Aralık aylarında çalışılmaktadır.
Ispanak
Ocak,Şubat,Mart Ekim,Kasım,Aralık aylarında çalışılmaktadır.
Dolmalık Biber
12 ay boyunca çalışılmaktadır.
Havuç
Ocak,Şubat,Mart Kasım,Aralık aylarında çalışılmaktadır.
Karnabahar
Ocak,Şubat,Mart Ekim,Kasim,Aralık aylarında çalışılmaktadır.